Magicform-Diósd

Kombinált komplex kezeléssorozat 

A mai stresszes világban a bezártság,  a mozgásszegény mindennapok hatására előbb, utóbb szinte minden hölgy szembesül a cellulitisz illetve a kisebb nagyobb testsúly okozta problémával.

 Nem kell túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, esetleg a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál. 

Alakformáló stúdiónkban a leghatékonyabb 

nem műtéti 

alakformáló kezelést végezzük.

  A csúcstechnológia mellett még alkalmazunk olyan kiegészítő módszert, amellyel növelni tudjuk a kezelés hatékonyságát. 

Ilyen a nyirokmasszázs és a testtekercselés.

Zsírfagyasztás egy kicsit tudományosabban: A zsírfagyasztás a zsírsejteket ért sokkterápia, ami a fagyasztás során éri a zsírszövetet, és szelektív, lokalizált sejthalált okoz, melynek során a kikristályosodott cellulittartalom kiürül a sejthártya-hasadás során. A lehűtött terület helyi gyulladásos választ vált ki, aminek gyógyulási ideje alatt a zsírszövet elvékonyodik. 

Fehér és barna zsírszövet: A mindenki által ismert fehér zsírszöveten kívül, aminek a feladata az energia tárolása, barna zsírszövet is található a szervezetünkben. Erről sokáig keveset tudtunk. A PET-vizsgálatok (pozitronemissziós tomográfia - a daganatos betegek kórismézésében az egyik legkorszerűbb képalkotó vizsgáló eljárás) elterjedésével figyeltek fel az orvosok arra, hogy valami világít a felvételeken. Kiderült, hogy a barna zsírszövet nem tűnik el felnőttkorra, mint korábban gondolták. Sőt, a legújabb kutatások szerint a barna zsírszövetet újra tudjuk aktiválni, és ezzel növeljük az elégetett kalóriák számát. 

Egereken végzett kísérlet: Hidegben tartott felnőtt egerek fehér zsírszövetében fokozódott a COX-2 enzim, ami segíti a gyulladáskeltő hormonok termelődését, ezek hatására újra tudjuk aktivizálni a barna zsírokat.

A kezelés teljesen fájdalommentes, biztonságos,  hatékony, gyors és tartós. Az eredmény jelentős, látványos karcsúsodást eredményez, a bőr soha nem tapasztalt simaságát és egyenletességét érhetjük el .

Az eredmény végleges, hiszen az elhalt zsírsejtek nem képződnek újra az adott területen. 

 Azonban a megmaradt zsírsejtek továbbra is képesek növekedni. Ezért a látványos eredmény fenntartása érdekében javasolt a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend követése, illetve a megfelelő folyadékpótlás.

Stúdiónk erre is tud megoldást kínálni hiszen egy nagyszerű csapattal az Intergrunnal együttműködve dolgozunk. Ők nyújtanak az életmódváltáshoz, étkezéshez és a mindennapi mozgáshoz segítséget. 

- Miért más ez mint a zsírbontó kezelések? Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Nagyszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan, tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat . A kezelt területnél a zsírsejtek gyakorlatilag a kezelés után 2 -8 hét alatt ürülnek ki. 

 - Mindenkinél hatásos? Igen, vendégeink 99%-nál a második alkalommal (4. heti mérésnél), fotózásnál már mérhető és nagyon látványos eredményeket tudunk felmutatni. A ritka kivétel aki, a kezelés folyamán azt gondolja, hogy mivel elindult a fagyasztás, büntetlenül lehet enni. Nyilván ez nem így van, ők a nagyon ritka kivétel, de náluk is mérünk az első kezelés után a 4 heti mérésnél minimum 2-3 cm.-t a kezelt területen.

 - 3 alkalom után milyen eredményre számíthatok? A 3 kezelés után, ami optimálisan a 12 hét , után még akár 6 hétig is folytatódik a fogyás.Akár ,területenként zsírrétegtől függően 6-10 centiméter is lehet az átlagos eredmény. Azon területek amik eddig minden diétának, edzésnek ellenálltak, szinte hetek alatt átalakulnak és eltűnnek. Természetesen ez mindenkinél eltérő, de hihetetlen előtte-utána eredményeink vannak, akár 35-40 kg. súlyfeleslegnél is. Nagyobb súlyfeleslegnél már mértünk . -19 centimétert a has-derék tájékon, a 3. kezelés utáni a 12. héten.(Győri szalon) 

 - Mire kell figyelni? Napi 4 liter folyadékbevitelre( mentes ásványvíz, csalántea, zöldtea ) A kúra alatt nem lehet alkoholt fogyasztani!

Zsírfagyasztás előtt : A kezelés előtti időszakban fogyasszon napi 1,5-2 liter vizet, így elősegítve a méreganyagok és a később elpusztított zsírsejtek kiürülését.

 Zsírfagyasztás után a nyirokmasszázs géppel az eredmény felgyorsítható és fokozható.

 A testtekercselés és zsírfagyasztás kombinációja még kiemelkedőbb eredményt biztosít. 

Amennyiben több alkalomra van szüksége egy adott területen, úgy 4 hét kihagyás szükséges két időpont között. A testtekercselés és a nyirokmasszázs azonban a kezelések között is alkalmazható. Általában 1-3 alkalom elég a kívánt eredmény eléréséhez. Ezért is végezzük 3 különböző kezelés kombinációját, hogy az legrövidebb idő alatt a legnagyobb eredményt érjük el. 

 Minden kezeléssorozat előtt konzultáció, állapotfelmérés és dokumentálás szükséges, 

melyet ingyenesen biztosítunk. 


.