Csomagok

Ide írhatsz...


Csomagok igénybevételével akár 15%-ot is spórolhatsz!

A csomagok ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók!

Csak Neked masszázs

Ez egy többalkalmas csomag, melyet az első találkozásunk alkalmával, az állapotfelmérés után, személyre szabottan, közönösen állítunk össze.

Masszázsözön 30' 10500 ­- 3+1 alkalom

Hátmasszázs/ talpmasszázs/ Japán arcmasszázs/ Köpöly kezelés

Anti stressz masszázs 90' 10500 -

Felejtsd el, legalább egy kis időre a mindennapi gondokat, problémákat. Aromaolajos teljes testmasszázzsal ezt megteheted. A természetes olajok könnyebben behatolnak a sejtek membránjaiba, javítják a kötőszövetek működését és eltávolítják a méreganyagokat és stimulálja az anyagcserét. Hozzá megkapod még a csúsztatásos köpölykezelést is, mely helyi keringést fokozza és serkenti a fájdalmas területeken a sejtanyagcserét, és ezzel enyhíti a fájdalmat. A köpölyözés elősegíti a szervezet öngyógyító erőinek aktiválását, és a mély ellazulás érzését eredményezi.

Carpe Diem masszázs 80' 9500-

Ezalatt a 80 perc alatt megtapasztalhatod, milyen, amikor a kelet és a nyugat találkozik, miközben a meleg aromaolaj átjárja a tested és lelked. 20 perces talpmasszázs a teljes szervezet működésére harmonizáló hatású. A testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza. Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt. A thai olajos masszázs a nyugati és a thai masszázstechnikákat ötvözve serkenti a nyirok- és a vérkeringést, lazítja el az izmokat és hozza el a lelki békét.

De Lux csomag 90' 11000 -

Ez a csomag garantáltan testi-lelki harmóniát biztosít számodra. Legyél részese egy igazi rituálénak és töltődj fel energiával. Első lépés a lávaköves masszázs. A teljes testet felfrissítő kezelés igazán különleges élményt nyújt, hiszen a kézzel történő mozdulatok helyett 50-60 fokosra felmelegített, különböző méretű bazaltkövekkel dolgozom. A kövek melegsége egészen a mélyen fekvő szövetekig hatol és feloldja az izmokban lévő feszültséget. Ezt követi egy aromaolajos bedörzsölés.

Illatvarázs keleti Hölgypercek 120' 12500 -

A hölgypereceket akkor ajánlom neked, ha szereted a gyógynövények finom illatát és úgy érzed, hogy megérdemled a saját énidődön belül ezt a fajta kényeztetést. A meleg gyógynövényes zsákocskákkal való kezelés az egyik legrégebbi aromaterápiás és akupresszúrás módszer. A zsákocskákkal végzett masszázs ellazítja, pihenteti a feszült izmokat. Élénkíti az anyagcserét, javítja a vérkeringést, hatással van az egész testre. Miután a tested átjárja a meleg gyógynövények áldásos hatása, következik a Japán arcmasszázs. Ez a pontnyomásos masszázstechnikán alapuló masszázs, melyben vannak simító mozdulatok és a meridiánokon is simítunk, a stresszoldás több ezeréves módszere.

Tetőtől-talpig masszázs 90' 9500

Ezt a masszázst neked állítottam össze, ha elfáradtál a hétköznapokban és szeretnéd, ha 90 perc csakis rólad szólna. 20 perces talpmasszázs a teljes szervezet működésére harmonizáló hatású. A testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza. Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt. Ezt követi a 40 perces svédmasszázs fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően felfrissülten térhetsz vissza a hétköznapokba. De ezzel még nincs vége, hiszen következik a 30 perces kényeztető, arcvitalizáló Japán arcmasszázs.

Varázslatos Ázsia 120' 12500 -

Kényeztesd magad ezzel a kompromisszumok nélküli luxussal! A nyugalom, újjászületés paradicsomában tölthetsz el két órát, elfeledve kicsit a rohanó hétköznapokat. Az élményt egy Thai talpmasszázzsal kezdem. A talp az egész testnek és a szerveknek a térképe. Stimulálásával képesek vagyunk, ösztönözni az elmét és a testet, visszaállítani a saját természetes egészséges egyensúlyát. Masszázshoz kis "doktort" hívom segítségül. Ez egy kis fapálcika, mely használata során stimulálja a reflex pontokat a lábon, amelyek megfelelnek a test belső szerveinek. Utána áttérünk a kényeztető lávaköves masszázsra.Pozitív hatását főleg a vérkeringés serkentésében, a nyirokkeringés javításában, méregtelenítésben, izomlazításban fejti ki, de ezen felül enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel hő hatására az illóolajok jobban beszívódnak az emberi testbe.A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. Ha ez még nem lenne elég, az egészet megkoronázom egy Japán arcmasszázzsal. Ez a pontnyomásos masszázstechnikán alapuló masszázs, melyben vannak simító mozdulatok és a meridiánokon is simítunk, a stresszoldás több ezeréves módszere.