Babamasszázs oktatás

Babamasszázs oktatóként; Budaörsön; Érden és környékén házhoz megyek

Létszámtól függően szívesen vállalok 3 alkalmas baba és kisgyermek masszázs oktatást fix helyen!

pl. 3-4 kismama egy helyen összejön.

A vendéglátó a képzés árából kedvezményt kap!  

Ez a módszer több ezer éves masszázs szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és a fejlesztő pedagógia eredményeivel, a csecsemők első életévére kidolgozva. Ezt mára már koraszülöttekre és nagyobb gyermekekre is alkalmazhatóvá vált, de minden eset egy új kihívás.

Aggódó szülőkben felmerülhet a kérdés, "biztos, hogy én meg tudom tanulni, nem ártok vele a babának"?

Ősidők óta működő dologról van szó, hiszen minden kisbaba megnyugszik, ha édesanyja simogatja, magához öleli, beszél hozzá, énekel neki. Amit a képzés során el lehet sajátítani, az nem más, mint a babamasszázs, az érintés varázsának rendszerbe foglalása. Pár alkalom alatt elsajátítható, majd magabiztosan alkalmazható.

Lássuk mire is jó.

Tudni kell, hogy az első egy év a baba testi, lelki és szellemi fejlődésében meghatározó. A masszírozott babák könnyebben elalszanak, éjszaka nyugodtabbak, és napközben is nyugodtabbak, érdeklődőbbek. Támogatja a mozgás-koordináció kialakulását, izomrendszer fejlődését, baba mozgékonyságát. Erősíti a baba ellenállóképességét, segít a belső szervrendszer kiegyensúlyozott működését. Betegségek lefolyása gyorsabb és könnyebb lesz. Segít az érzelmi traumák /védőoltás/ feldolgozásában, felsőlégúti tünetek, hasi görcsök, fogzási fájdalmak nehézségeinek oldásában.

A babamasszázs egy szuper módszer, hogy miközben a baba közérzetén javítunk, rá koncentrálunk, minőségi időt töltünk együtt, segít az egymásra hangolódásban, megismerhetjük reakcióit, részesei lehetünk fejlődésének minden rezdülésében.

Szeretettel várom a megkereséseket! Tapasztalatom szerint, könnyebb még várandós kismamaként elsajátítani, mert akkor már a kórházban lehet alkalmazni. Nagymamák és apukák is megtanulhatják.

Adatvédelem: Az oldalon megjelenő írásokra a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, azaz mivel minden írás a sajátom, engedély nélkül kimásolni és máshol közzétenni az írásos engedélyem nélkül tilos! Kivételt képez ez alól, amikor a bejegyzés első sora kerül átemelésre, majd a folytatásért az oldalamra kattint az olvasó.