Áraim

Kérem, hogy az első találkozásunkra úgy érkezz, hogy 15-20 percet igénybe vehet egy alapos állapotfelmérés.Mindenképp hozd magaddal, ha vannak orvosi vizsgálati eredményeid, hogy mérlegelni tudjuk az esetleges egészségügyi kockázatot, hiszen a masszázs bármilyen kellemes is, vannak ellenjavallatai. 

30' 3800 -

45' 4600 -

60' 6200 -

90' 8900 -

Kinesio Tape Ragasztás

Kizárólag saját Tape-el dolgozom, hozott Tape-et sajnos nem tudok elfogadni!

Az ár tartalmazza az anyagköltséget és a Kinesio Tape szalag szakszerű felhelyezését

Masszázs kezelés után : 1 500 - 2 500 Ft (első ragasztás)

Kinesio Tape ragasztás kezelés nélkül: 2 500 - 4 000 Ft (első ragasztás) 

Az ár, mindig a felhasznált anyag mennyiségétől függ. 

Testtekercselés   gépi nyirokmasszázzsal

  1 alkalom 60'    5800 Ft  

  10 alkalom 60'  52000 Ft  

Csomagárak

Az összes csomagajánlatom egy fantasztikus kényeztető és stresszoldó rituálé, melyeknek célja, a teljes test lazítása, pihenés, kikapcsolódás. Mindez meghitt, barátságos környezetben, amit illatgyertyák és halk, nyugtató zene tesz még hangulatossá. 

Tedd félre a gondokat, üdülj és töltődj fel energiával!

Csomagok igénybevételével akár 15%-ot is spórolhatsz! 

A csomagok ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók! 


Csak Neked masszázs

Ez egy többalkalmas csomag, melyet az első találkozásunk alkalmával, az állapotfelmérés után, személyre szabottan, közönösen állítunk össze. 

Anti stressz masszázs 90' 12000 -

Felejtsd el, legalább egy kis időre a mindennapi gondokat, problémákat. Aromaolajos teljes testmasszázzsal ezt megteheted. A természetes olajok könnyebben behatolnak a sejtek membránjaiba, javítják a kötőszövetek működését és eltávolítják a méreganyagokat és stimulálja az anyagcserét. Hozzá megkapod még a csúsztatásos köpölykezelést is, mely helyi keringést fokozza és serkenti a fájdalmas területeken a sejtanyagcserét, és ezzel enyhíti a fájdalmat. A köpölyözés elősegíti a szervezet öngyógyító erőinek aktiválását, és a mély ellazulás érzését eredményezi.


Carpe Diem masszázs 80' 10500-

Ezalatt a 80 perc alatt megtapasztalhatod, milyen, amikor a kelet és a nyugat találkozik, miközben a meleg aromaolaj átjárja a tested és lelked. 20 perces talpmasszázs a teljes szervezet működésére harmonizáló hatású. A testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza. Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt. A thai olajos masszázs a nyugati és a thai masszázstechnikákat ötvözve serkenti a nyirok- és a vérkeringést, lazítja el az izmokat és hozza el a lelki békét.

De Lux csomag 90' 12000 -

Ez a csomag garantáltan testi-lelki harmóniát biztosít számodra. Legyél részese egy igazi rituálénak és töltődj fel energiával. Első lépés a lávaköves masszázs. A teljes testet felfrissítő kezelés igazán különleges élményt nyújt, hiszen a kézzel történő mozdulatok helyett 50-60 fokosra felmelegített, különböző méretű bazaltkövekkel dolgozom. A kövek melegsége egészen a mélyen fekvő szövetekig hatol és feloldja az izmokban lévő feszültséget. Ezt követi egy aromaolajos bedörzsölés. 


Illatvarázs keleti Hölgypercek 120' 13500-

A hölgypereceket akkor ajánlom neked, ha szereted a gyógynövények finom illatát és úgy érzed, hogy megérdemled a saját énidődön belül ezt a fajta kényeztetést. A meleg gyógynövényes zsákocskákkal való kezelés az egyik legrégebbi aromaterápiás és akupresszúrás módszer. A zsákocskákkal végzett masszázs ellazítja, pihenteti a feszült izmokat. Élénkíti az anyagcserét, javítja a vérkeringést, hatással van az egész testre. Miután a tested átjárja a meleg gyógynövények áldásos hatása, következik a Japán arcmasszázs. Ez a pontnyomásos masszázstechnikán alapuló masszázs, melyben vannak simító mozdulatok és a meridiánokon is simítunk, a stresszoldás több ezeréves módszere.


Tetőtől-talpig masszázs 90' 10500-

Ezt a masszázst neked állítottam össze, ha elfáradtál a hétköznapokban és szeretnéd, ha 90 perc csakis rólad szólna. 20 perces talpmasszázs a teljes szervezet működésére harmonizáló hatású. A testben áramló energiákat is egyensúlyba hozza. Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt. Ezt követi a 40 perces svédmasszázs fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően felfrissülten térhetsz vissza a hétköznapokba. De ezzel még nincs vége, hiszen következik a 30 perces kényeztető, arcvitalizáló Japán arcmasszázs. 


Varázslatos Ázsia 120' 13500 -

Kényeztesd magad ezzel a kompromisszumok nélküli luxussal! A nyugalom, újjászületés paradicsomában tölthetsz el két órát, elfeledve kicsit a rohanó hétköznapokat. Az élményt egy Thai talpmasszázzsal kezdem. A talp az egész testnek és a szerveknek a térképe. Stimulálásával képesek vagyunk, ösztönözni az elmét és a testet, visszaállítani a saját természetes egészséges egyensúlyát. Masszázshoz kis "doktort" hívom segítségül. Ez egy kis fapálcika, mely használata során stimulálja a reflex pontokat a lábon, amelyek megfelelnek a test belső szerveinek. Utána áttérünk a kényeztető lávaköves masszázsra.Pozitív hatását főleg a vérkeringés serkentésében, a nyirokkeringés javításában, méregtelenítésben, izomlazításban fejti ki, de ezen felül enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel hő hatására az illóolajok jobban beszívódnak az emberi testbe.A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. Ha ez még nem lenne elég, az egészet megkoronázom egy Japán arcmasszázzsal. Ez a pontnyomásos masszázstechnikán alapuló masszázs, melyben vannak simító mozdulatok és a meridiánokon is simítunk, a stresszoldás több ezeréves módszere.


KEDVENC MASSZÁZSOK KEDVEZMÉNYKÁRTYA  


Vásárolhatsz nálam "KEDVENC MASSZÁZS" kártyát, mellyel kedvelt masszázsodat vonzó áron érheted el. 

Kedvezmények: 


  • 5 masszázs   5%
  • 10 masszázs - 10%

A kártya előnyei:

  • Kedvező áron vásárolhatod meg a leginkább kedvelt masszázst..
  • Használhatod és megoszthatod a barátnőiddel és családtagjaiddal, akár ajándékba is adhatod vagy ideiglenes használatra átruházhatod egy másik személy részére.

A kártya érvényessége 3 hónap a vásárlás napjától. 

Adatvédelem: Az oldalon megjelenő írásokra a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, azaz mivel minden írás a sajátom, engedély nélkül kimásolni és máshol közzétenni az írásos engedélyem nélkül tilos! Kivételt képez ez alól, amikor a bejegyzés első sora kerül átemelésre, majd a folytatásért az oldalamra kattint az olvasó.